Evry FØRST – HVL LØA


Evry, Høgskulen på Vestlandet og LØA har gleden av å invitere 25 heldige økonomistudenter til FØRST 24. april 2017. Dette er en gyllen mulighet til å møte næringslivet direkte og få påfyll av relevant faglig innhold.

Konferansen vil by på spennende foredrag innenfor økonomi, ledelse, innkjøp og fremtidens økonomi. I tillegg vil du få muligheten til å mingle med EVRY, partnere og utstillere under «Happy Hour».

PÅMELDING STARTER 6. APRIL KL. 13:00!!
FØRSTEMANN TIL MØLLA

Praktisk informasjon:
Dato: 24. april 2017
Tid: Mer informasjon kommer senere
Sted: Scandic Flesland Airport, Bergen
Transport: Buss henter og returnerer (mer info kommer senere)

Programmet for dagen:
https://www.evry.com/no/campaigns/forst/program/dag-2/

FØRST har befestet posisjonen som den viktigste konferansen og brukermøtet for alle som jobber med Unit4 (Agresso) økonomi, fakturering, innkjøp, lønn, personal, innfordring og annen systemstøtte. Nytt av året er egne bransjespor som tar opp spesielle problemstillinger innen privat-, kommunal- statlig- og banksektor. Når det gjelder fagsporene så er de bransjeuavhengig og fokuserer på smartere bruk av Unit4 løsningene.

Du vil få gode tips om dagens løsning som vil forbedre din hverdag. Siste nytt fra Unit4 vil bli presentert både på overordnet nivå i tillegg til enkeltmoduler. Det blir en rekke parallellspor, årsmøter og ulike brukerforum.

I tillegg til det faglige kommer vi selvsagt til å følge opp den gode tradisjonen med et godt sosialt program. FØRST er arenaen der deltakere samles på tvers av virksomheter og geografi. Nettverk mellom deltakere og fagpersoner bygges og forsterkes.