Intervju med styreleder Tess


Fødselsdato: 13. august
Hjemmsted: Bergen
Rolle i LØA-styret: Leder

Hvorfor ble du med i LØA?

Jeg begynte økonomiutdanningen min ved UiA, og visste derfor hvor mye en god og veletablert linjeforening kan ha å si for studentene. Da jeg bestemte meg for å fullføre i Bergen ønsket jeg at linjeforeningen ved HiB skulle gi meg og mine medstudenter et fortrinn i møte med arbeidslivet, på sammme måte som ved UiA. Da var det bare én ting å gjøre.

Hvorfor vil du oppfordre studenter til å stille til valg i LØA?

Her er det mye å hente. Det er en gylden mulighet til arbeide for å utgjøre en reell forskjell, det gir spennende og nyttige erfaringer, og det er jo ingen tvil om at engasjement tar seg bra ut på Cven. Både jeg og andre i det sittende styret har blitt kontaktet med jobbtilbud etter vi begynte i LØA.

Erfaringer/tips til nye styremedlemmer?

Ta med dere alle erfaringer fra det forrige styret, spør heller en gang for mye enn en gang for lite, legg gode og detaljerte framdriftsplaner og følg dem nøye opp. Vær kreativ, ha det gøy, finn på ting sammen og jobb som et team.

Din største guilty pleasure: Jeg tror faktisk ikke jeg har noe som kan kategoriseres som en typisk guilty pleasure – men jeg har en usunn kjærlighet for alt som har noe med mat å gjøre. Kokebøker, matprogrammer, you name it – uavhengig av kvalitet. Og varm drikke. Det ryker gjerne 2 liter te eller kaffe om dagen.
Går ingen steder uten: Det blir for obvious å gå for telefon her, så jeg sier Dayplaneren min. My life <3 
Favorittfag: Prosjektledelse – lett valg. Å få gjøre noe i praksis kontra kun teori var en lykke.
Favorittmatrett: Mat. Bare gi meg mat. Fransk, italiensk, thai, sushi….
Favorittdessert: Alt med sjokolade. Eller gjærbakst.
Favorittfilm: Et kongerike for en Lama! Kanskje den burde stå under guilty pleasure?
Hvilken film så du sist? Avengers: Age of Ultron
Favorittserie: Avslutter House of Cards nå om dagene – ikke feil den.
Favorittreisemål: Jeg reiser typisk til et nytt sted hver gang – men Frankrike har en litt spesiell plass i reisehjertet.
Drømmereisemål: Kina – det planlegges en lengre tur til pandaer og ukjente kinesiske strender.
Lærerens favoritt eller værste fiende? Hehe, hvem av dem spør du?
Penn og papir eller Mac/PC i forelesning? Penn og papir – eller ipad.
Mac eller PC? PC
iPhone eller Android? iPhone
Melk eller juice? Vann, kaffe og te..
Dag eller natt? Gi meg hele døgnet – dog skriver jeg gjerne best om natten.
Vinter eller sommer? Jeg har tydeligvis en «i pose og sekk»-mentalitet her og innbiller meg at jeg kan få alt. Det er lite som slår jul da, spesielt når man er bergenser og sommer er mer et vagt barndomsminne enn en reell ting man gleder seg til. Det får bli vinter. Man kan besøke steder i verden med sol når behovet melder seg. Dog, etter 2 år som sørlending har sommer plutselig fått en ny glans. Greit. Sommer. Hvem liker vel ikke sommer.
Makrell i tomat eller nugatti? Makrell i tomat – nugatti er dessert, ikke pålegg.
Møllendalsveien eller Kronstad? Møllendalsveien – lett. Full patriotisme her.

Beste LØA-minne:

Her er det vanskelig å velge! Kanskje da vi tok imot de nye studentene nå i høst. Det var fantastisk å kunne stå foran et nytt kull og presentere alt de har å glede seg til, basert på tingene vi har oppnådd det siste året.