Intervju med nestleder Lena


13210987_10153418412041541_1680689066_o

Navn: Lena
Fødselsdato: 26. 06.
Hjemmested: Førde
Rolle i LØA-styret: Nestleder 

Hvorfor ble du med i LØA?
For å kunne gjøre en forskjell.
Med min lange erfaring innenfor studentpolitikken, ønsket jeg å bruke denne erfaringen, til å styrke økonomistudentene ved Høgskolen i Bergens rolle i forhold til de andre skolene og næringslivet for øvrig.

Hva er ditt beste LØA-minne?
Umulig å si, hele LØA-opplevelsen har vært helt super!

Hva har du lært etter 1 år i LØA-styret?
At jeg er en skikkelig kontrollfreak.

Hvorfor vil du oppfordre studenter til å stille til LØA-valg?
Man lærer utrolig mye om hvordan det er å arbeide i en organisasjon, det å takle både utfordringer og muligheter, samt det å samarbeide med en gruppe av ulike individer. LØA er en fantastisk læringsplattform, og ikke minst ekstremt gøy å være med i. Kan virkelig anbefales!

Erfaringer/tips til nye styremedlemmer?
Tenk stort! Sky is the limit !

Hvilken fordypning tenker du å ta?
Hovedsakelig Administrasjon og ledelse, men vurderer også å ta fordypning innenfor regnskap i tillegg. Nå som det har gått ned med oljenæringen, kan det være lurt å ha kompetanse innenfor et fagfelt som er mer krevende å lære, og som alle næringsdrivende trenger. Ved å kombinere både fordypning i regnskap og admin. håper jeg på å bli en ettertraktet «potet».

Hva er drømmejobben?
Å redde verden

Hva skal du i sommer?
Hovedsakelig jobbe, men en roadtrip til Oslo med samboeren, og da til Tusenfryd, skal det bli!

Hva er ditt beste eksamenslesetips?
Fokuser på å løse flest mulig oppgaver, og da spesielt fra innleveringene og tidligere eksamenssett. Lag gjerne en egen innholdsfortegnelse som sier hva man har gått innom i de ulike oppgavene for å skaffe deg en god oversikt.

Jeg vil også oppfordre alle studenter til å være svært obs på egen læringsmåte. Jeg trodde i mitt første semester at jeg arbeidet best når jeg satt sammen med andre. Derimot oppdaget jeg i stedet, at jeg ofte ble mye mer passiv i grupper, og at jeg lærte mye mer når jeg jobbet for meg selv.

Går ingen steder uten: Minst ett plagg på
Hva ville du tatt med deg på en øde øy? Mat
Hvem ville du tatt med deg på en øde øy? Mathias, samboeren min, for han kunne bært all maten!
Favorittfag: Skole er skole, fag er fag.
Favorittmatrett: Jeg er ett altetende matvrak…
Favoritt musikksjanger og sang: Spørst hva jeg skal. Til skolearbeid digger jeg å sette på litt Mozart eller Beethoven, i dusjen liker jeg gamle pop/RnB klassikere, og når jeg skal ut liker jeg whatever med fengende rytme.
Favorittfilm: Wolf of Wallstreet
Hvilken film så du sist? Den nye jungelboken!
Favoritt sport: Tradisjonelt sett, fotball, men har begynt å få stor interesse for Tennis. Jeg liker å kalle meg selv for den norske versjonen av Serena Williams (google it), minus talentet. Har også stor interesse for kampsport, og har selv praktisert Brasiliansk kampsport.
Favorittserie: Dexter
Drømmereisemål: Hawaii
Penn og papir eller Mac/PC i forelesning? Skriver så stygt at jeg foretrekker PC, men i fag der man må tegne eller ha fullt av formler (mikro, makro, statistikk) foretrekker jeg penn og papir.
Mac eller PC? PC, fordi det er det jeg har…
iPhone, Android eller annet? Android! Fordi de har en egen tilbakeknapp!
Dag eller natt? Definitivt dag
Vinter eller sommer? Sommer, uten tvil. Får ikke nok av sommer og sol!
Møllendalsveien eller Kronstad? Møllendalsveien. Bedre kantine og vi har lesesal. Fordelen med Kronstad derimot er at det er kortere å gå fra bybanestoppet…