Semesterstart 2016/2017


Kjære økonomistudenter!

I går var den offisielle åpningen av skoleåret 2016/2017, og vi i LØA vil bare oppdatere dere på hva som har skjedd og hva som skal skje i nærmeste fremtid nå etter skolestart.

14044984_10153629618621541_1408976181_oI begynnelsen av juni ble det erklært at vår kjære Kasper Killingmoe går av som leder, da han skal studere psykologi i London. Hans dyktige nestleder tar derfor over som leder frem til neste generalforsamling. Vi gratulerer derfor Lena Byrkjeland som ny leder av LØA.

Videre har styret planlagt opplegg for linjeforeningsdagen 19.august, da vi skal ha en hel dag sammen med de nye økonomistudentene. Her ønsker vi gledelig alle til å være med på grilling og kos i Nygårdsparken/ Nordnesparken. Mer informasjon kommer snart.

25.august under Organisasjonsdagen, vil LØA stå på stand på Kronstad fra mellom kl.11-15!

LØA planlegger også i samarbeid med studentrådet å arrangere en AIØ-fest, dvs. en fest for alle økonomi- og ingeniør studentene! Skolen har hele tiden lagt vekt på hvordan økonomistudenter og ingeniørstudenter på HiB, kan bygge bro mellom seg. Dessverre ble det nye bygget mindre enn ønsket, og vi AIØ-studentene befinner seg dermed på ulike campus. Vi ser verdien i denne brobyggingen, og ønsker derfor å gjøre noe med dette. Vi starter det hele, med en herlig fest!

Vi i LØA vil også prøve å få til å arrangere en generalforsamling ganske snart etter skolestart, der vi går igjennom vedtektene, arrangerer valg, samt deler ut litt digg mat til alle våre deltakere.

Dette er bare starten på høstsemesteret, og LØA gleder seg til å komme i gang, og møte både nye og eldre medlemmer.

Velkommen til skolestart!